Data: 2002-09-11 14:40:32
Temat: Re: Dzięki i OT o jajkach
Od: "Miranka" <a...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Agata Solon" <a...@p...onet.pl> wrote in message
news:alnfn7$50e$1@news.tpi.pl...
> Zapomnialam dodac, ze zoltka z cukrem mozna ubic na goraco, tzn.
doprowadzic
> do temp.ca 70st.C i ostudzic przed dodaniem do czegokolwiek. Ja osobiscie
> mam na przemian napady jajkoleku (przed salmonella), np. w czasie upalow,
i
> umiarkowanej olewki. Z zasady wyparzam przed uzyciem ale rzeczywiscie
> preferuje przzepisy z dobijaniem zarazy na goraco.
Nooo, to już mi lepiej:)) Bo po przeczytaniu tego Twojego przepisu to nam
solidnie ślinka pociekła. Biorę się do roboty, bo składniki czekają od
wczoraj.
Pozdrawiam,
Anka
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|