Data: 2008-02-22 09:56:10
Temat: Re: Farsz do gołąbków
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> wrote in message
news:lnkmr35oasq8on110knqdq5vevf4tk612c@4ax.com...
> On Tue, 19 Feb 2008 19:12:38 +0100, Paulinka
> <paulinka503@przecz_ze_spamem.wp.pl> wrote:
>
> >
> >Witam,
> >
> >Zostało mi tego trochę, a nie mam ochoty robić jutro kolejnych gołąbków
> >(kto by miał ochotę na gołąbki 2 dni z rzędu). Można coś z tego
> >wykombinować, czy poczęstować psa?
>
>
> Moje mlodsze dziecko nie cierpi kapusty, wiec dla niej zapiekam
> farsz golabkowy, posypany proto-skwarkami (surowe kawalki znaczy
> sie), po zapieczeniu bierze sobie sosu pomidorowego badz nie (ja
> jestem ze szkoly golabkowej z sosem pomidorowym). dobre.
Sos grzybowy, sos pieczeniowy, sos cebulowy, sos chrzanowy.
|