Data: 2003-02-05 08:49:12
Temat: Re: Fasolka czerwona po meksykansku
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 05 Feb 2003 10:18:50 +0100, Waldemar Krzok
<w...@u...fu-berlin.de> wrote:
>
>>>Masz na mysli chili con carne?
>>
>>
>>
>> wiesz, jak sama fasolka to moglo by byc chile non carne ;)
>
>ja nie parlaju Spanish, ale to chyba si? chile sin carne nazywa?
>Te? da si? zrobi?. Chwilowa towarzyszka odcinka ?ycia (CTO?) kolegi by?a
>wegetariank? i kiedy? robili?my co? takiego. W sumie podobnie jak
>normalne chili, tylko dodali?my pokrojone w kostk? (wielko?ci do gry) i
>usma?one na oleju ober?yny i cukinie (z dodatkiem czosnku). CTO? chcia?a
>doda? soj? w kostkach, ale wywali... znaczy wyprosili?my osob? z kuchni.
>
>Waldek
>
ja tam wiem, ze to sin, ale non ladniej sie componuje vis a vic
con. ja robie czasem glownie pieczarkowe chile. soi w dowonej
formie - kostki, sieczka, trociny, niby kotlety - nie trawie, toz
to tektura i mniej smaczna niz prawdziw atektura ;)) przez jakis
czas jadalismy Quorn, ale to gumowate i za licho kurczaka na ten
przyklad udawac nie potrafilo. wole same jarzyny a nie namiastki
miesne
Pierzasta siostra przelozona
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|