Data: 2000-06-16 08:46:14
Temat: Re: Fasolka po meksykańsku - pomóżcie!
Od: "Shaman" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Ponieważ mój mąż jako "ostry" chłopak lubi ostre rzeczy zażyczył sobie,
żeby
> zrobić mu fasolkę po meksykańsku. Niestety wszystkie przepisy jakie znam
> jako składnik biorą pod uwagę czerwoną fasolkę z puszki, ja zaś jestem w
> posiadaniu "zwykłej" czerwonej fasolki. Chciałabym właśnie ją wykorzystać.
> Może ktos zna prosty przepis z zastosowaniem takowej. Będę bardzo
wdzięczna.
> Pozdrawiam!
>
> Kacha
>
> Kasia Florek
> m...@p...onet.ol
>
Chyba żaden problem - należy taką fasolkę wstawić na całą noc do wody -
niech się moczy - rano powinna się już nadawać do zastosowania :-))
a jeśli potrzebujesz przepisu to poszukaj w sieci "chili con carne" -
pychotka
Shaman
|