Data: 2007-04-06 20:40:46
Temat: Re: Faszerowane jajka
Od: m...@y...com
Pokaż wszystkie nagłówki
On Apr 6, 9:48 pm, "nightmen" <nightmen(wytnij to)@poczta.onet.pl>
wrote:
> Witam mam pytanie czy wy faszerujecie jajka , jakie macie sposoby
> PozdrawiamJULIUSZ
Łosoś wędzony, żółtko na twardo, pieprz biały i zielony, anchovis
helskie (bardzo słone, więc solić nadzienia nie trzeba dodatkowo)
wszystko utarte lub zmielone, plus cebulka sałatkowa drobniutko
posiekana (3mm X 3mm). Po napełnieniu jajek "wcisnąć" na środek coś
pikantnego i kolorowego - pół oliwki, kawałek ostrej papryki
marynowanej itp. ewentualnie ozdobić kleksem pikantnego gęstego sosu -
wg uznania :-)
-
|