Data: 2005-10-17 18:16:24
Temat: Re: Flan
Od: t...@g...pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
Wladyslaw Los wrote:
>In article <4...@g...pl>, t...@g...pl (Kot)
>wrote:
>
>
>
>
>>>We flanie najwazniejszy jest ten karmel, z ktorego w czasie pieczenia
>>>robi sie sos. Czy w mleczkach tez sie stosuje karmel na spod?
>>>
>>>
>>>
>>>
>>W tych flanach nie na slodko tez ????
>>
>>
>
>Słowo "flan" ma dwa znaczenia. Jedno to placek -- rodzaj tarty -- z
>owocami, kremem lub niesłodkim wypełnieniem. Drugie -- to taki krem jaki
>opisała Magdalena.
>
>
Toz ja wiem. Aronie stosujesz, a aronii nie poznajesz ??? ;)))
Kot
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|