Data: 2005-10-17 18:40:49
Temat: Re: Flan
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 17 Oct 2005 20:16:24 +0200, t...@g...pl (Kot) wrote:
>Wladyslaw Los wrote:
>
>>In article <4...@g...pl>, t...@g...pl (Kot)
>>wrote:
>>
>>
>>
>>
>>>>We flanie najwazniejszy jest ten karmel, z ktorego w czasie pieczenia
>>>>robi sie sos. Czy w mleczkach tez sie stosuje karmel na spod?
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>W tych flanach nie na slodko tez ????
>>>
>>>
>>
>>Słowo "flan" ma dwa znaczenia. Jedno to placek -- rodzaj tarty -- z
>>owocami, kremem lub niesłodkim wypełnieniem. Drugie -- to taki krem jaki
>>opisała Magdalena.
>>
>>
>Toz ja wiem. Aronie stosujesz, a aronii nie poznajesz ??? ;)))
>
>Kot
On Ci zaraz pokaze, hohoho...
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|