Data: 2013-05-25 13:00:54
Temat: Re: Foie gras.
Od: Trybun <Y...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2013-03-25 22:16, Ikselka pisze:
> Dnia Mon, 25 Mar 2013 21:44:04 +0100, Trybun napisał(a):
>
>> W dniu 2013-03-24 21:37, Ikselka pisze:
>>> I ciekawy wątek wraz z przepisem na samym początku - tylko szukać wątróbek,
>>> może okazja jakaś cenowa się trafi:
>>> http://wedlinydomowe.pl/forum/printview.php?t=4862&s
tart=0
>>>
>> Gęsie watróbki to chyba w całości idą na eksport. Ja jeszcze w kraju na
>> nie nie trafiłem. Kacze czasem można kupić, ale to tez tak "od święta"..
> http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,122841573,12285378
9,Re_Gdzie_w_Warszawie_mozna_kupic_gesie_watrobki_.h
tml
>
> A tutaj... aaale ceeeeny!
> https://luxfood.pl/k/kaczki-gesi-foie-gras-swieze-i-
w-konserwach/watrobka-z-kaczek-i-gesi
Absolutny szok.. Dorze że mieszkam na wsi, i mogę od czasu do czasu
spróbować gęsiej wątróbki nie bankrutując zaraz przy tym.. ;-)
|