Data: 2002-04-12 08:31:19
Temat: Re: Fondue - plama wielka - co robic???
Od: i...@r...com.pl (Agnieszka Nowak)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: Wkn <w...@w...pl>
> moze sobie kochany Grzesiu kup fondue w pudelku, ostatnio nawet w
carefourze
> widzialam. Jadlam takie w austrii identyczne, maz napchal sobie brzucho,
ja
> mniej, bo co tu ukrywac nie przepadam za takimi wynalazkami, hm lekko
> smierdzacymi, no, w kazdym razie tamten taki byl.
No co Ty. Przeciez to jest przepyszne. A zeby jeszcze bardziej smierdzialo -
wcale nie nacieram garnka czosnkiem, tylko wciskam 2-3 zabki. Zawsze mam w
lodowce zapasowa paczke.
Macabra
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|