Data: 2012-01-24 15:05:15
Temat: Re: Forma na szarlotkę
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 24 Jan 2012 11:14:18 +0100, Kapsel napisał(a):
> "Ruchome" dno trochę chińszczyzna bo się wybrzusza i nie obejmuje całej
> powierzchni (tj. przesuwa się w poziomie), ale to nie powinno zaszkodzić
> moim ciastom zanadto.
Wyłóż dno papierem do pieczenia.
.
>
> Wymyśliłem jeszcze wysępić z pizzerii gdzieś pudełka na pizzę, bo jakoś
> moje 4 szarlotki muszę przetransportować :D
Jeśli przewidujesz to częściej, może warto zainwestować?
http://www.euro-gryf2.pl/index.php?products=product&
prod_id=997
http://www.wielobranzowe.pl/sklep/pojemniki/nazwa,PO
JEMNIK-PLASTIKOWY-NA-TORT-K-213,rid,665,pcat,325.htm
l
--
XL
|