Data: 2011-01-03 17:58:20
Temat: Re: GOLABKI...
Od: JaMyszka <f...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 1 Sty, 10:32, "Panslavista" wrote:
> Mi so do ry u lepiej przesma y .
Nie, no... nie przesadzaj - zaraz lepiej!
Zależy jaki smak chce się uzyskać i jak długo przygotowywać gołąbki.
Ostatnio gołąbki w kapuście włoskiej są przeze mnie serwowane (bo nie
trzeba obgotowywać kapusty. I jak będę chciała skrócić jeszcze czas
ich przygotowania, to skorzystam z Twojej podpowiedzi.
Ostatnio eksperymentowałam i do farszu dodałam 2 łyżki surowej kaszy
manny.
Wyszły ścisłe.
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://zwijaj.pl/
|