Data: 2011-01-03 18:33:13
Temat: Re: GOLABKI...
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"JaMyszka" <f...@g...com> wrote in message
news:36c2085a-4c4d-4824-861c-090168e144be@w2g2000yqb
.googlegroups.com...
On 1 Sty, 10:32, "Panslavista" wrote:
> Mi so do ry u lepiej przesma y .
Nie, no... nie przesadzaj - zaraz lepiej!
Zależy jaki smak chce się uzyskać i jak długo przygotowywać gołąbki.
Ostatnio gołąbki w kapuście włoskiej są przeze mnie serwowane (bo nie
trzeba obgotowywać kapusty. I jak będę chciała skrócić jeszcze czas
ich przygotowania, to skorzystam z Twojej podpowiedzi.
Ostatnio eksperymentowałam i do farszu dodałam 2 łyżki surowej kaszy
manny.
Wyszły ścisłe.
Po co zwięzłe? Lubię takie sypkie, prawie jak ryż do nich...
Tu trudno o kapustę włoską, którą bardzo lubię, nawet taką z wody, z masłem
i bułką tartą.
|