| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.man.poznan.pl!n ews.nask.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.icm.edu.pl!news.webcorp.com.pl!not-for-mail From: Ulka <u...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Galareta z "łosia" i bigos... Date: Wed, 31 Dec 2003 09:45:45 +0100 Organization: Serwis RUBIKON Lines: 8 Message-ID: <3...@p...onet.pl> References: <bssvec$3nd$1@news.onet.pl> <4...@n...onet.pl> <bsu285$76f$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: 195.117.45.250 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: taurus.webcorp.pl 1072860828 14284 195.117.45.250 (31 Dec 2003 08:53:48 GMT) X-Complaints-To: a...@w...com.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 31 Dec 2003 08:53:48 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.79 [en] (Win98; U) X-Accept-Language: pl,en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:184966 Ukryj nagłówki > Galareta zastygła... Tylko z łososiem jest taki problem, że łosoś ma dużo | |
Zobacz także