Data: 2000-11-02 10:20:03
Temat: Re: Gofry
Od: "Danka" <j...@z...nl>
Pokaż wszystkie nagłówki
No wlasnie. "Selfrising", tylko nie wiem czy w Polsce taka jest.
Pozdr.,
Danka
"Anna Pawłowska-Pojawa" <A...@p...com.pl> schreef in bericht
news:003801c044ad$595445e0$9add75c3@pap.com.pl...
>
> bez proszku do pieczenia?
>
> Krzysiek
>
> No, przecież było, że chodzi o "selfrising" mąkę, czyli taką już z
> proszkiem.
> Anka
>
>
P.S. Jesli sie nie ma "selfrising" maki ( zawiera ona juz proszek do
> piecz. itp.), to nalezy dodac proszku do pieczenia. Niestety, nie wiem
dokladnie
> > ile go wtedy potrzeba.
> > Smacznego.
> > Pozdr.,
> > Danka
> >
> >
> >
> >
>
>
>
>
> --
> Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
> http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|