Data: 2001-07-13 08:25:16
Temat: Re: Gołąbki
Od: "{Wilma}" <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Magda Rzepka" <m...@i...zabrze.pl> napisał w wiadomości
news:3B4EA2D5.A0C103C1@itam.zabrze.pl...
: Bardzo smakowal mi farsz w golabkach w "Chlopskim Jadle" w Glogoczowie a
: byla to kasza perlowa z miesem + sos grzybowy, a nie tradycyjny
: pomidorowy.
: Moje golabki "inaczej" to farsz mieso+ryz w papryce pieczone w
: piekarniku ... ale moze to juz nie golabki ;)
Probowalam juz takie cudo, ale moje papryczki pieczone w brytfance byly ciut
przyschniete. Nie wiem w czym blad? Czy zapiekac w folii czy w brytfance? A moze
za dlugo pieklam?
pozdr. Wilma
|