Data: 2003-07-24 09:01:48
Temat: Re: Golabki (P)
Od: "minerwa" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Nea" <n...@p...com.beztego> napisał w wiadomości
news:bfo6k5$2vdu$1@news.atman.pl...
> Użytkownik "Poziomka" <p...@e...com> napisał w wiadomości
> news:bfo5b9$8ln$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Witam! :-)))) Mam dlaWas ciekawy przepis,
>
> on nie jest ciekawy on jest bleeeeeeee
> a jak przyjdzie wrona na okruszki to tez sie nada?
Wrona jako ścierwojad ma ciemne i łykowate mięso nie nadaje się na
pieczyste. Co innego gołąb. "Pieczone gołąbki same do gąbki". No i jeszcze
rosołek z gołębia-delikatny polecany dla rekonwalescentów po ciężkich
chorobach i operacjach i w starczych dolegliwościach żołądkowych. Stąd też u
mnie na osiedlu emeryci wyłapali wszystkie gołębie.
minerwa
|