Data: 2003-07-08 21:03:52
Temat: Re: Gołąbki z czerwonej kapusty i co dalej?
Od: "MoniKa" <m...@K...pompy.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Sowa" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:be7b0d$8i5$1@news.onet.pl...
> Jutro zapiekę na obiad - ale nie mam pomysłu czym je polać
> - sos pomidorowy jakoś mi nie pasuje, koperkowy za delikatny
> - farsz ostry, a czerwona kapusta też ostrzejsza od białej. Olej
lniany -
Ja bym zjadła po prostu z jogurtem naturalnym (Bakoma - przepraszam za
reklamę, ale nie znalazłam na razie lepszego w Polsce). Świetnie
kontrastuje z ostrymi potrawami. Lub oczywiście z gęstą śmietaną, ale
po co tyle kalorii...
:-) Monika
|