Data: 2003-07-06 12:02:19
Temat: Re: Gołąbki z czerwonej kapusty i co dalej?
Od: "I.P." <i...@g...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Sowa" <m...@w...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:be7b0d$8i5$1@news.onet.pl...
> Dzisiaj się odważyłam i zrobiłam gołąbki z czerwonej kapusty
> - nadziałam brązowym ryżem, soczewicą, cebulką groszkiem i dość mocno
> doprawiłam.
> Wyglądają dość ciekawie, takie ciemno fioletowe z żółtym (od kurkumy)
> farszem.
> Jutro zapiekę na obiad - ale nie mam pomysłu czym je polać
> - sos pomidorowy jakoś mi nie pasuje, koperkowy za delikatny
> - farsz ostry, a czerwona kapusta też ostrzejsza od białej. Olej lniany -
> stara nuda.
>
> Więc może ktoś z grupowiczów ma jakiś pomysł?
>
> Sowa
Pewnie juz za pozno, ale skusilo mnie, aby zaproponowac sos na czerwonym
winie
Ilona
|