Data: 2003-07-05 21:27:11
Temat: Re: Gołąbki z czerwonej kapusty i co dalej?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 5 Jul 2003 22:04:31 +0200, "Sowa" <m...@w...pl> wrote:
>Dzisiaj się odważyłam i zrobiłam gołąbki z czerwonej kapusty
>- nadziałam brązowym ryżem, soczewicą, cebulką groszkiem i dość mocno
>doprawiłam.
>Wyglądają dość ciekawie, takie ciemno fioletowe z żółtym (od kurkumy)
>farszem.
>Jutro zapiekę na obiad - ale nie mam pomysłu czym je polać
>- sos pomidorowy jakoś mi nie pasuje, koperkowy za delikatny
>- farsz ostry, a czerwona kapusta też ostrzejsza od białej. Olej lniany -
>stara nuda.
>
>Więc może ktoś z grupowiczów ma jakiś pomysł?
>
>Sowa
>
sos grzybowy na to! moze byc z pieczarek
Van pierek
K.T. - starannie opakowana
|