Data: 2003-07-05 20:09:55
Temat: Re: Gołąbki z czerwonej kapusty i co dalej?
Od: "walkie!" <w...@w...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Sowa napisał:
> Dzisiaj się odważyłam i zrobiłam gołąbki z czerwonej kapusty
> - nadziałam brązowym ryżem, soczewicą, cebulką groszkiem i dość mocno
> doprawiłam.
> Wyglądają dość ciekawie, takie ciemno fioletowe z żółtym (od kurkumy)
> farszem.
> Jutro zapiekę na obiad - ale nie mam pomysłu czym je polać
> - sos pomidorowy jakoś mi nie pasuje, koperkowy za delikatny
> - farsz ostry, a czerwona kapusta też ostrzejsza od białej. Olej lniany -
> stara nuda.
>
> Więc może ktoś z grupowiczów ma jakiś pomysł?
>
> Sowa
>
>
Nie wiem czemu ale pasuje mi do tego papryka duszona. Moze cos w tym
temacie pokombinuj?
--
o
ooo walkie!
o http://walkie.cegla.art.pl
+ Nawet ząb bywa wstawiony
|