Data: 2001-05-31 21:06:55
Temat: Re: Golabki z ziemniakami
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
bardzo lubie wiec tanie garkuchnie!
Krysia
P.S. MOJA kapusta nigdy nie jest niedogotowana, powiedzialabym,
ze wrecz przeciwnie
Poza tym , co ma "tania garkuchnia" do tego, co komu SMAKUJE!?
Zycze apetytu. Zaspokojonego
>
>
>>i JAKIE to wychodzi? bez wodeczki da sie zjesc? No ciezko chyba
>>bez tego sosu pomid....hehehe hihihi
>
>Dlaczego? Wielokrotnie pisalem i powtorze raz jeszcze - appranie
>pomidorow do kapusty to zwyczaj rodem z tanich grrkuchni - ma za
>zadanie zamaskowanie smaku surowizny niedogotowanej kapusty. porzadnie
>ugotowane golabki dodawania pomidorow nie wymagaja - tyle ze zamiast
>poltorej godziny musi to na ogniu postac trzy - cztery...
>A golabki faszerowane ziemniakami to pysznosci nad pysznosciami!
K.T. - starannie opakowana
|