Data: 2005-11-25 10:02:43
Temat: Re: Gotowana ryba.
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "bebekot" <b...@v...pl> napisał w wiadomości
news:117e.00000567.43861d1f@newsgate.onet.pl...
> > Witam, poradzcie, mi prosze jak zrobić dobra gotowana rybke...z gory
> > dziekuje za pomoc.
>
> Moja mama zazwyczaj gotowała rybke w bulionie czy rosole. Ale ja osobiście
wole
> pieczoną, natartą czosnkiem,masłem i posypaną pietruszką.Przypomina mi w
tedy
> zapachem ślimaki winniczki. Ostatnio jadłam w ten sposób pieczonego
> pstąga-polecam gorąco.
>
oprócz pietruszki fajny efekt aromatyczny uzyskuje
sie stosując zwyczajne pokrzywy, szczaw ..
wkłada sie wiechec takiego ziela do srodka ryby i piecze :))
aromat fantastkiko :)
tyle ze to dopiero w lecie bedzie znów osiagalne :))
MArek
|