Data: 2001-12-30 13:13:00
Temat: Re: Gotowanie w mikrofalowce
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:a0n0um$f30$...@n...onet.pl...
>
> Poczułam się wywołana do odpowiedzi...
> I doświadczenie mi mówi, ze najlepszy ryż jest jak się go zagotuje z wodą
w
> takiej proporcji j.w. i wstawi do piekarnika w 100-120 stopni na 20
minut...
> Z mikrofali robiłam, ale efekt średni... - niby jadalne i sypkie, ale to
nie
> to...
Bo prawda jest taka, że z mikrofalówki można zrobić wszystko, nawet mięsa i
ciasta, ale z piekarnika albo z garnka będzie lepsze.
Ja uwielbiam mikrofalę, bo ładnie podgrzewa zupy na talerzu.
Wkn
|