Data: 2007-12-11 11:44:16
Temat: Re: Groch z kapustą
Od: Kyllyan <m...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka pisze:
> Dnia Fri, 7 Dec 2007 12:09:42 +0100, Panslavista napisał(a):
>
>> dodać majeranek.
>
> Nigdy nie stosuję majeranku do kapustnych - jakoś nie. Choć wiem, że
> wspomaga trawienie itp. Nie nie - majeranek w mojej werski tej potrawy
> zdecydowanie odpada. Ale - można zrobić bez niego, a dodać później - żeby
> sobie poprobować.
>
>
w mojej kuchni majeranek to podstawa ;) do kazdego tłustego dania,
również do bigosu. Ale w kazdej kapustnej potrawie jest równiez kminek.
to też w mojej kuchni podstawa ;)
--
Sławomir Jan Marusiński
Gdańsk. GG 5420750
|