Data: 2011-07-10 10:05:04
Temat: Re: Groszek zielony - przetwory - przepisy
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 10 Jul 2011 10:05:59 +0200, sez napisał(a):
> W dniu 2011-07-10 00:45, Ikselka pisze:
>
>> 3 dag soli i łyżeczka cukru na litr wody - letnim roztworem zalać surowy
>> groszek w słoikach. Sterylizować jak fasolkę.
>
> To odpowiedź na pytanie pw?
"Szukam przepisu na groszek zielony pasteryzowany (...)czy można bez (tylko
z dodatkiem wody i soli)?"
--
XL
Prawda o GMO:
http://supermozg.gazeta.pl/supermozg/1,91628,9569172
,GMO___lobbing__wiara_i_polityczna_wola.html#ixzz1Pr
YQPpgy
|