Data: 2002-06-18 11:31:27
Temat: Re: Gruby spód do pizzy
Od: "Extra Virgine" <e...@N...poczta.gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Lilla <l...@f...krasnik.pl> napisał(a):
> Opisac to chyba trudno, ale gdybys mogl sprobowac (ten z szemranej
PizzaHut),
> to zaraz bys wiedzial o co chodzi ;-)
> Poswiecisz sie dla dobra nauki (a raczej kuchni)? ;-)
Droga Lillo!
Ja naukę mam za nic.
Ja to: liryka i ckliwa dynamika.
Poświęcenie, no cóż ważna rzecz. Ale wolę święcić jajka.
Kuchnia zaś, kuchnia to miejsce magiczne, co to w niego moim zdaniem
przenosić ni kszty nie trza takich szemranych klimatów.
hołgh
pozdr,
grzesio
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|