Data: 2005-10-28 13:52:08
Temat: Re: Halloween-jablka na patykach
Od: "Maciej L." <m...@c...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson napisał(a):
> zwyczajne toffi z wody masla i cukru (chyba), i barwnik czerwony,
> ladniej wyglada niz naturalny kolor, bo naturalny kolor wyglada
> jakby jablko juz dawno zdechlo
Po prostu niemal jak upieczone, tylko nie bywa tak pomarszczone - jesli
nie probowalas to polecam (mozna wydrazyc gniazda nasienne, zakorkowac
rodzynka lub migdalem od spodu i dac lyzeczke miodu, posypac cynamonem i
jesli ktos lubi brazowym cukrem.... Pychota po wyjeciu z piekarnika
(kilkadziesiat minut).
Maciek
--
Redakcja CD-Action / Sukiennice 6 (3 piętro)
50-107 Wrocław / www.cdaction.com.pl
tel. (071) 343-61-67 w. 108, faks (071) 341-99-11
|