Data: 2005-10-28 12:28:52
Temat: Re: Halloween-jablka na patykach
Od: "batory" <b...@b...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Syla" <s...@x...pl> napisał w wiadomości
news:djsg64$f73$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
> wiadomosci news:s4d2m1dtt494922k2usip2oq3vgokc8qst@4ax.com...
> > On Thu, 27 Oct 2005 20:00:23 +0200, "Pusia"
> > <p...@p...onet.pl> wrote:
> >
> > >Bedac w USA jadlam na Halloween jablka na patykach w jakiejs slodkiej
> masie,
> > >cos a'la toffi,sklepy byly imi zawalone.Czy znacie przepis na to cos albo
> > >podobne?Chce zrobic z moimi unijnymi przedszkolakami,chociaz na inna
> okazje
> > >bo Halloween nie uznaje :-)
> > >Pozdrawiam
> > >Pusia a czasami Beata (Bialystok/Strasbourg)
> > >
> >
> >
> > zwyczajne toffi z wody masla i cukru (chyba), i barwnik czerwony,
> > ladniej wyglada niz naturalny kolor, bo naturalny kolor wyglada
> > jakby jablko juz dawno zdechlo
> >
>
> a moze to jest takie tofii z mleka skondensowanego slodzonego (z puszki)
> gotuje sie taka puszke z 3h i gotowe.
>
>
Obawiam się, że wątpię, albowiem takie z puszki barzo kleiste wychodzi
Pozdrówka - Agnieszka
|