Data: 2005-10-28 06:23:22
Temat: Re: Halloween-jablka na patykach
Od: "Syla" <s...@x...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:s4d2m1dtt494922k2usip2oq3vgokc8qst@4ax.com...
> On Thu, 27 Oct 2005 20:00:23 +0200, "Pusia"
> <p...@p...onet.pl> wrote:
>
> >Bedac w USA jadlam na Halloween jablka na patykach w jakiejs slodkiej
masie,
> >cos a'la toffi,sklepy byly imi zawalone.Czy znacie przepis na to cos albo
> >podobne?Chce zrobic z moimi unijnymi przedszkolakami,chociaz na inna
okazje
> >bo Halloween nie uznaje :-)
> >Pozdrawiam
> >Pusia a czasami Beata (Bialystok/Strasbourg)
> >
>
>
> zwyczajne toffi z wody masla i cukru (chyba), i barwnik czerwony,
> ladniej wyglada niz naturalny kolor, bo naturalny kolor wyglada
> jakby jablko juz dawno zdechlo
>
a moze to jest takie tofii z mleka skondensowanego slodzonego (z puszki)
gotuje sie taka puszke z 3h i gotowe.
|