Data: 2011-01-12 20:00:40
Temat: Re: I masełko też szwarcowane...
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 12 Jan 2011 20:55:17 +0100, medea napisał(a):
> W dniu 2011-01-12 20:48, Ikselka pisze:
>>
>> Jest solone i niesolone (różnią się kolorem papierka, niesolone jest chyba
>> w złotym, a solone w srebrnym albo odwrotnie, ale teraz go nie mam i nie
>> pamiętam), jest też czosnkowe i inne smaki chyba też.
> A możliwe, muszę się temu przyjrzeć.
> No i niestety masło z Lidla chyba się popsuło. Kilka razy miałam
> wrażenie, że było zjełczałe, mimo że jeszcze teoretycznie powinno być
Jeśli mówisz o masle ekstra firmy Piros, tym w folii alu, to nie narzekam,
tyle że CZASEM jakby trochę margaryną zajeżdżało, zależnie od partii, a
czasem jakby bardziej "klejowate" było. Ale to tylko czasem.
|