Data: 2001-01-26 10:52:27
Temat: Re: Ile jedzenia dla gosci
Od: "ostry" <o...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> .. i bardzo szybko wysychają, przez co wyglądają nieciekawie
> Sery również
Dlatego dobrze jest wiedzić co goście lubieją. Można się wsytawić np. walnąć
deske serów - taką z bajerami : trzy rodzaje castello, St. Augair,
Gorgonzolka, Brie i Camemberty dobrej marki, Caprice de Dieux, posypać te
cacka i pieszczoty dla podnibienia orzechami, migdałami i rodzynkami a potem
nikt tego nie ruszy :(
A wędlinkę to chyba najlpiej w dużej kostce lub grube plasterki ( przy
cienkich kiełbasach ), kabanosowate w kawałkach - 3-5 cm.
> Dobrze jest podawać na niewielkich półmiskach, małe ilości a częściej.
To najlepsze rozwiązanie, ale musiałbyś latać co chwilę do kuchni :(
A na imprezki polecam klopsiki mini - smażone na ciepło-letni i na zimno w
occie.
--
ostry
|