Data: 2001-01-26 14:08:22
Temat: Re: Ile jedzenia dla gosci
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 26 Jan 2001 11:52:27 +0100, "ostry" <o...@e...com.pl>
wrote:
>
>> .. i bardzo szybko wysychają, przez co wyglądają nieciekawie
>> Sery również
>
>Dlatego dobrze jest wiedzić co goście lubieją. Można się wsytawić np. walnąć
>deske serów - taką z bajerami : trzy rodzaje castello, St. Augair,
>Gorgonzolka, Brie i Camemberty dobrej marki, Caprice de Dieux, posypać te
>cacka i pieszczoty dla podnibienia orzechami, migdałami i rodzynkami a potem
>nikt tego nie ruszy :(
>
>A wędlinkę to chyba najlpiej w dużej kostce lub grube plasterki ( przy
>cienkich kiełbasach ), kabanosowate w kawałkach - 3-5 cm.
>
>> Dobrze jest podawać na niewielkich półmiskach, małe ilości a częściej.
>
>To najlepsze rozwiązanie, ale musiałbyś latać co chwilę do kuchni :(
>
>A na imprezki polecam klopsiki mini - smażone na ciepło-letni i na zimno w
>occie.
klopsiki w occie?? Szczegoly prosze, szczegoly!
Krysia
K.T. - starannie opakowana
-----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
-----== Over 80,000 Newsgroups - 16 Different Servers! =-----
|