Data: 2012-02-11 20:19:29
Temat: Re: Ile zaczynu?
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2012-02-11 20:47, niebożę Paulinka wylazło do ludzi i marudzi:
> medea pisze:
>> Daję nowy wątek, bo tam to pewnie nikt już nie trafi.
>>
>> Ile mam dać tego zaczynu do chleba? Połowę ilości mąki?
>>
>> No i nie wiem, czy dobrze mi się zaczyn udał, zapach ma taki, jakby
>> coś sfermentowało. Kiedyś kisiłam mąkę na żur i chyba zapach był inny.
>
> Chciałam dzisiaj w Tesco mąkę zakupić i ni ma :(
> Musze się wybrać chyba w jakieś bardziej ekskluzywne miejsce.
Mata Kauflanda?
W opcji extremal exlusiv się bierze od chłopa z młyna.
Qra
--
Młodość musi się wyszumieć, starość musi się wypalić.
|