Data: 2002-11-19 17:19:23
Temat: Re: Jacek Janeczek
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 19 Nov 2002 13:01:34 +0100, "Jacek Janeczek"
<J...@w...pl> wrote:
>Użytkownik Busia <b...@t...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
>napisał:ar3aau$q3n$...@n...tpi.pl...
>
>> Z budyniem też próbowałam, ale coś mi jabłka się dopiec nie chciały i nie
>> wiem dlaczego i były twarde ble..
>> Busia
>>
>Dlaczego ble? Sa tacy (na przyklad ja), ktorzy uwielbiaja w szarlotkach
>jablka takie polsurowe, leciutko jeszcze "chrzeszczace" w czasie gryzienia.
>Ma to swoj urok ;o). Sa tez zwolennicy jablek wstepnie duszonych,
>podsmazanych i rozciapywanych na rozne sposoby (na przyklad moja mama).
>Takie ciasta tez bywaja dobre, ale dla mnie to jest bardziej ciasto z dzemem
>jablkowym a nie szarlotka ;o).
>
>Pozdrowienia, Agata Solon, naturalna
>
>
>
Agata, a Ty co sobie incognito znalazlas??? I jeszcze w
tytule...hhhmmmm
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|