Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jajecznica po włosku Re: Jajecznica po włosku

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jajecznica po włosku

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!uw.edu.pl!not-for-mail
From: "Pszemol" <P...@P...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jajecznica po włosku
Date: Sun, 3 Sep 2000 20:38:17 -0500
Organization: none
Lines: 35
Message-ID: <8...@p...net>
References: <8...@p...net> <39b2bdbd$1@news.vogel.pl>
Reply-To: "Pszemol" <P...@B...com>
NNTP-Posting-Host: pppa83-resalechicagometro2-2r7190.saturn.bbn.com
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: h1.uw.edu.pl 968035394 16697 4.54.124.240 (4 Sep 2000 02:43:14 GMT)
X-Complaints-To: u...@h...uw.edu.pl
NNTP-Posting-Date: 4 Sep 2000 02:43:14 GMT
X-Posting-Agent: Hamster/1.3.14.0
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:33277
Ukryj nagłówki

Gocha <r...@k...ch.pwr.wroc.pl> w artykule news:39b2bdbd$1@news.vogel.pl pisze...
>
> Użytkownik Pszemol <P...@P...com> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:8...@p...net...
> > ... czy ktoś zna przepis?
> > Słyszałem że w składzie są pomidory i ser żółty...
> > Ale jak co z czym i kiedy połączyć?
>
> Cześć,
> Wprawdzie nie wiem nic o jajecznicy na sposób włoski,
> ale ja robię zawsze z żółtym serkiem i bardzo lubię.
> Dodaję go razem z jajkami i przyprawami

O jakich "przyprawach" tu mowa?

> i potem trzymam na ogniu aż do zeskwarzenia( innej nie lubię).

Co rozumiesz przez "zeskwarzenie"? Ja jadam jajecznicę tylko ściętą,
gdy nie ma "glutów" ale jaja nie są przypalone, zabrązowione i wciąż
są mięciutkie i puszyste.

> Dodaję też inne rzeczy takie jak kiełbaski czy papryka czy pieczarki.

Paprykę dodajesz poszatkowaną, jak pomidory, czyli na końcu?
A co robisz z pieczarkami?

> Ogółem taka jajecznica jest bardzo kaloryczna , ale pyyyszna.

No właśnie!

> Raz robiłam z pomidorami, ale nie smakowało mi. Na mój gust trzeba
> je (pomidory) dodać pod koniec, bo są raczej szybkosmażalne.

Dziękuję za odpowiedź... bardzo dziękuję.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
04.09 Jan Kowalski
04.09 Danka
04.09 Gocha
04.09 Pszemol
04.09 Gosia B
04.09 Pysk
04.09 Pysk
04.09 AlexPP
05.09 f.
05.09 Zolza
05.09 Agnieszka
05.09 Jader
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6