| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.nask.pl!new s.nask.org.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Mateusz Piąty <...@...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak długo peklować przed wędzeniem Date: Thu, 25 Mar 2010 06:26:30 +0100 Organization: http://onet.pl Lines: 2 Message-ID: <1...@4...net> References: <56c7rb09pwc0.1m456bhy9982z$.dlg@40tude.net> <hoaeqn$gkv$1@nemesis.news.neostrada.pl> <4spqoxcjl4pp.18weghxb78co6$.dlg@40tude.net> <hoai0j$j33$1@nemesis.news.neostrada.pl> <ri3r1tjigkii$.1i0q5bjjzi1um$.dlg@40tude.net> <hodccr$a8b$1@atlantis.news.neostrada.pl> <4...@4...net> <hoebgm$ors$1@atlantis.news.neostrada.pl> Reply-To: ...@...pl NNTP-Posting-Host: akl87.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1269494791 7996 83.26.15.87 (25 Mar 2010 05:26:31 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 25 Mar 2010 05:26:31 +0000 (UTC) User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:327540 Ukryj nagłówki Wczoraj wieczorem dla zmniejszenia ryzyka część z tego co peklowałem (pierś | |
Zobacz także