Data: 2014-01-15 10:58:42
Temat: Re: Jak dobrze usmażyć steka?
Od: "ZZZ" <n...@n...spam.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <g...@g...com> napisał w wiadomości
news:c2420a27-2482-48a0-a9e4-f9100b87a545@googlegrou
ps.com...
W dniu wtorek, 14 stycznia 2014 23:27:01 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
> Dnia Tue, 14 Jan 2014 14:03:24 -0800 (PST), grzesiek882(nospam)@gmail.com
>
> napisał(a):
>
>
> poprzeć, skoro ktoś ma w to uwierzyć. Ja pod tym względem jestem w
> porządku
>
> - nauka udowodniła i zbadała punkty dymienia różnych tłuszczów, podobnie
>
> jak temperatury parowania, wrzenia, zapłonu alkoholi, i tym się podpieram.
>
Wystarczy wziac termometr. Piszesz jakims pseudonaukowym belkotem z ktorego
nic nie wynika. Co z tego, ze nauka udowodnila punkt dymienia roznych
tluszczy? A wszelkich mozliwych mieszanek we wszystkich mozliwych propocjach
tez opisala? A pisanie, ze maslo zmieszane z czymkolwiek to dalej maslo to
juz smiech na sali. Czyli te wszystkie mieszanki masla z olejem dostepne w
sklepach to dalej maslo?
Przestan w koncu wypisywac bzdury, bo jeszcze ktos to przeczyta i bedzie
powielal.
-----------
Daj sobie spokój z dyskutowaniem z osobą, która __zawsze__
i na _wszystkich_ grupach (na których się wypowiada) MA RACJĘ.
Ona sprowadzi Cię do własnego poziomu a następnie pokona doświadczeniem :))
ZZ
|