Data: 2009-12-26 14:33:07
Temat: Re: Jak "naprawić" niedowędzonemięsko?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 26 Dec 2009 05:48:58 +0100, Prawusek napisał(a):
> "XL" <i...@g...pl> wrote in message
> news:1w2bjrtib8et3.1dhg9g7vpzvfq$.dlg@40tude.net...
>> Dnia Fri, 25 Dec 2009 23:27:50 +0100, Prawusek napisał(a):
>>
>>> "XL" <i...@g...pl> wrote in message
>>> news:5neebv228t1h.4z1g0h0c1ew7$.dlg@40tude.net...
>>>
>>> He...he, detaliczna jesteś, a pytałem o rozwarcie - wystarczyło
> zmierzyć
>>> w cm.
>>> Kupując w necie przekonałem się, że ludzie opisują co widać na fotografi
>>> miast zmierzyć niektóre parametry.
>>
>> Nocoty, a bo to chce mi się mierzyc rozwarcie. ważne, że od kilku lat,
>> odkąd mam te szczypce, nie potrafię się bez nich obejść :-)
>> --
>>
>> Ikselka.
>
> A ja jak absolwent ZSZ (mam inne szkoły na koncie) staram się o szkiełko,
> oko i miarkę. :-)
Tak czy inaczej - można tym szczypcami objąć wielki kawał mięsa, bez obawy.
Długość nie ma znaczenia - po prostu po pokrojeniu danego odcinka mięsa
przesuwa się szczypce na nastepny. Super sprawa.
--
Ikselka.
|