Data: 2009-12-26 14:54:27
Temat: Re: Jak "naprawić" niedowędzonemięsko?
Od: "Prawusek" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"XL" <i...@g...pl> wrote in message
news:ro7d56wf4uve$.1f9ee4z0nnpzv.dlg@40tude.net...
> Dnia Sat, 26 Dec 2009 05:48:58 +0100, Prawusek napisał(a):
>
> > "XL" <i...@g...pl> wrote in message
> > news:1w2bjrtib8et3.1dhg9g7vpzvfq$.dlg@40tude.net...
> >> Dnia Fri, 25 Dec 2009 23:27:50 +0100, Prawusek napisał(a):
> >>
> >>> "XL" <i...@g...pl> wrote in message
> >>> news:5neebv228t1h.4z1g0h0c1ew7$.dlg@40tude.net...
> >>>
> >>> He...he, detaliczna jesteś, a pytałem o rozwarcie - wystarczyło
> > zmierzyć
> >>> w cm.
> >>> Kupując w necie przekonałem się, że ludzie opisują co widać na
fotografi
> >>> miast zmierzyć niektóre parametry.
> >>
> >> Nocoty, a bo to chce mi się mierzyc rozwarcie. ważne, że od kilku lat,
> >> odkąd mam te szczypce, nie potrafię się bez nich obejść :-)
> >> --
> >>
> >> Ikselka.
> >
> > A ja jak absolwent ZSZ (mam inne szkoły na koncie) staram się o
szkiełko,
> > oko i miarkę. :-)
>
> Tak czy inaczej - można tym szczypcami objąć wielki kawał mięsa, bez
obawy.
> Długość nie ma znaczenia - po prostu po pokrojeniu danego odcinka mięsa
> przesuwa się szczypce na nastepny. Super sprawa.
Kogo chcesz upewnić, ze jestem durniem?
|