Data: 2001-10-07 17:30:41
Temat: Re: Jak piec w piekarniku elektr. ?
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Maras" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:9pq2b6$8dc$1@news.tpi.pl...
> Przyszedl czas na zmiane zasłuzonej kuchenki gazowej na piekarnik
> elaktryczny ktory bedzie zabudowany w szafkach kuchennych. Straciłem cala
> sobote w sklepach i jestem w punkcie wyjscia, nie bardzo wiem co wymaga
sie
> od tak "Skomplikowanego urzadzenia". Bedzie wykorzystywany do pieczenia
> ciast i to wszystko. Zona twierdzi ze musi byc mozliwosc wlaczenia dolnej
> grzalki bez termowentylatora, bo jedynie w takiej sytuacji ciasto dobrze
sie
> upiecze bez wysuszenia. Wybor piekarnikow z mozliwoscia wlaczenia dolnej
> grzalki bez termoobiegu jest skromny, praktycznie prawie wszystkie nie
maja
> takiej mozliwosci, o co tu chodzi. Czy ktos mi pomoze w wyborze kuchenki.
Ciasto można cudownie upiec z samym termoobiegiem bez żadnej grzałki
Mi się najlepiej piecze w wersji dolna grzałki+termoobieg...
W piekarniku Amica jest możliwość włączenia samej dolnej grzałki... Ja
osobiście akurat na piekarnik Amica nie narzekam... od trzech lat...
Pytanie, czy to co mówi Twoja żona to jej wyobrażenie o pieczeniu, czy
któraś z jej znajomych ma złe doświadczenia?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|