Data: 2002-07-11 08:48:06
Temat: Re: Jak przygotować na gril?
Od: i...@r...com.pl (Agnieszka Nowak)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Slavo" <S...@h...pl>
> Jeszcze mnie jedna kwestia gnębi. Ostanio robiłem wołowinkę, co prawda nie
> na grilu ale w piekarniku. Dwa dni przeleżała w marynacie winno-korzennej,
> poczem piekło się to diabelskie łyko ponad dwie godziny i na koniec wyszło
> coś na kształt opony Michellin'a....
> Czy za krótko marynowałem..piekłem, czy toto stare było? Nie mam pojęcia.
Przypomina mi sie anegdota o tej pani, co sie skarzyla, ze cos jej wontrobka
drobiowa nie wychodzi - smazy ja i smazy, a ona coraz twardsza ;-))
Macabra
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|