Data: 2002-07-10 10:39:18
Temat: Re: Jak przygotować na gril?
Od: "Barbara" <p...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Slavo" <S...@h...pl> napisał w wiadomości
news:agh02p$l32$1@news.tpi.pl...
>
> Jeszcze mnie jedna kwestia gnębi. Ostanio robiłem wołowinkę, co prawda nie
> na grilu ale w piekarniku. Dwa dni przeleżała w marynacie winno-korzennej,
> poczem piekło się to diabelskie łyko ponad dwie godziny i na koniec wyszło
> coś na kształt opony Michellin'a....
> Czy za krótko marynowałem..piekłem, czy toto stare było? Nie mam pojęcia.
>
Podstawowe pytanie:
1. Jaki to byl rodzaj miesa z tego 'wolu'
2. Jaka technika obrobki cieplnej [to, ze w piekarniku, to malo :-)]
barbara
|