« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Kaska" <k...@t...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak przygotowac szpinak ? Date: Sun, 26 May 2002 22:07:20 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 33 Message-ID: <acrfhs$co8$1@news.tpi.pl> References: <aco0f6$j26$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl> <acos9s$ctb$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 213.76.34.107 X-Trace: news.tpi.pl 1022443900 13064 213.76.34.107 (26 May 2002 20:11:40 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 26 May 2002 20:11:40 +0000 (UTC) X-Notice-1: This post has been postprocessed on the news.tpi.pl server. X-Notice-2: Subject line has been filtered and leading Odp: string removed. X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-Subject: Odp: Jak przygotowac szpinak ? X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:109832 Ukryj nagłówki ja rowniez + duuuzo czosnku, czasami pozwole, by na tym sie serek plesniowy |
Zobacz także