Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jak przygotowujecie karkówkę? Re: Jak przygotowujecie karkówkę?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jak przygotowujecie karkówkę?

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!feeder.erje.net!eu.feeder.erje.net
!news.glorb.com!news-out.readnews.com!news-xxxfer.readnews.com!nx02.iad01.newsh
osting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!u
nt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Subject: Re: Jak przygotowujecie karkówkę?
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Reply-To: i...@g...pl
References: <53490606$0$2367$65785112@news.neostrada.pl>
<libloo$4t2$1@news.dialog.net.pl>
<5349628b$0$2234$65785112@news.neostrada.pl>
<1...@g...com>
Date: Sun, 13 Apr 2014 13:07:51 +0200
Message-ID: <1ay9kh6b9lynt$.kfgetqmp55gu.dlg@40tude.net>
Lines: 16
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.185.16.54
X-Trace: 1397387272 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 2140 79.185.16.54:13123
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:355476
Ukryj nagłówki

Dnia Sun, 13 Apr 2014 02:30:00 -0700 (PDT), czeremcha napisał(a):

> Przede wszystkim - nie przetrzymywać za długo w piekarniku. Mięso "przepieczone"
jest właśnie suche.
>
> A karkówkę - na obiad, a resztę do zjedzenia na zimno - to ja najchętniej duszę "na
gazie", w patelni z wysokimi bokami i pokrywką albo w żeliwnym garnku, nie w
piekarniku. Nigdy nie jest sucha.


Też tak robię. A jeśli mam duży kawałek, to duszę w prodiżu; prodiż może to
i dla niektórych przeżytek (ich strata), ale nie ma lepszego mięsa, niż z
właśnie z prodiża - nawet moja córka, choć ma wszelkie te nowoczesne
dzisiejsze urządzenia, specjalnie sobie prodiż kupiła, właśnie do
pieczenia-duszenia mięs.


--
XL "Nie należy mylić prawdy z opinią większości." Jean Cocteau

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?