Data: 2008-12-03 13:29:36
Temat: Re: Jak przyrzadzic czosnek zeby nie palilo
Od: Als <1...@1...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 3 Dec 2008 08:15:30 +0100, kicha napisał(a):
> Mam duzo zasuszonego czosnku wiosennego
> i mam pytanie jak go przyrzadzic zeby tak nie palil w gardlo
> Wiem ze czosnek jest bardzo zdrowy nie chce go gotowac bo poprzez gotowanie
> większość fajnych substancji ulega rozkladowi
> cchcial bym zjesc pare zabkow w kanapce ale ciezko mi to idzie macie moze
> jakies pomysły?
Poszukaj w archiwum grupy przepisu na ogórki diabelskie, używa się tam też
czosnku. Jak zrobiłem takie ogórki, to brat razem z wujkiem wyżarli cały
czosnek, bo stwierdzili że "lepszy on niż ogórki, chociaż ogórki też bardzo
dobre". Teraz przymierzam się, żeby zrobić czosnek diabelski :-) wg
przepisu na ogórki.
--
Pozdrawiam, Als (w mailu nie mam żadnej jedynki)
[Humor zeszytów] Kości człowieka są połączone łokciami aż do kolan.
|