Data: 2008-12-03 19:49:32
Temat: Re: Jak przyrzadzic czosnek zeby nie palilo
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 3 Dec 2008 14:29:36 +0100, Als napisał(a):
> Dnia Wed, 3 Dec 2008 08:15:30 +0100, kicha napisał(a):
>
>> Mam duzo zasuszonego czosnku wiosennego
>> i mam pytanie jak go przyrzadzic zeby tak nie palil w gardlo
>> Wiem ze czosnek jest bardzo zdrowy nie chce go gotowac bo poprzez gotowanie
>> większość fajnych substancji ulega rozkladowi
>> cchcial bym zjesc pare zabkow w kanapce ale ciezko mi to idzie macie moze
>> jakies pomysły?
>
> Poszukaj w archiwum grupy przepisu na ogórki diabelskie, używa się tam też
> czosnku. Jak zrobiłem takie ogórki, to brat razem z wujkiem wyżarli cały
> czosnek, bo stwierdzili że "lepszy on niż ogórki, chociaż ogórki też bardzo
> dobre". Teraz przymierzam się, żeby zrobić czosnek diabelski :-) wg
> przepisu na ogórki.
No racja, to musi być dobre. Ruszam jutro po kilo czosnku.
|