Data: 2006-01-02 10:48:17
Temat: Re: Jak uratować przesolony bigos ?
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 2 Jan 2006 11:36:39 +0100, Waćpanna lub waćpan dorper, w
wiadomości <news:43b90147$0$17925$f69f905@mamut2.aster.pl> zawarł, co
następuje:
> Jestem tu stałą bywalczynią jesli chodzi o śledzenie dyskusji. Po raz
> pierwszy piszę na grupę i od razu mam pytanie z prośba o porade.
> Dostałam od ojca bigos ale niestety jak zwykle ojciec go sporo przesolił.
> Czy jest jakiś sposób na uratowanie tego słonego tworu? Jak to uczynić, żeby
> bigos był zdatny do zjedzenia.
Dodać kapusty, słodkiej, jeśli robicie mieszany bigos, kwaśnej, ale broń
boże nie za słonej, jeśli robicie bigos z kwaśnej.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
Ludzie, z którymi konie można kraść, to złodzieje.
|