Data: 2016-03-06 22:04:06
Temat: Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka
Od: Dariusz K. Ładziak <d...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
stefan pisze:
> W dniu 2016-03-06 o 16:16, Ikselka pisze:
>> Dnia Sun, 6 Mar 2016 07:57:51 -0600, Pszemol napisał(a):
>>
>> "Jak usmażyć amerykańskiego steka"? - no cóż, smaży się "steka" tak samo,
>> jak smakowitej jajecznicy, tłustego boczku, morskiej ryby czy rumianych
>> frytek 3->
>>
> Słyszałem, że bezwzględnie potrzebny jest paznokieć palca wskazującego
> (inni twierdzą, że kciuk). Nie wiem, nie próbowałem :)
> pozdr
> Stefan
Nie. Potrzebne są dwa palce (kciuk i wskazujący)ręki prawej oraz jeden
(wskazujący) ręki lewej. Stek należy ująć dwoma palcami ręki prawej zaś
palcem wskazującym wskazać mu żarzące się węgle - i wtedy będzie to stek
odpowiednio wysmażony.
--
Darek
|