Data: 2016-03-09 03:06:49
Temat: Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:12z8iwbs3n3jz$.rkwnckcxf3i4.dlg@40tude.net...
> Dnia Tue, 8 Mar 2016 08:06:23 +0100, FEniks napisał(a):
>
>> Przecież jem sporo różnych niezdrowych rzeczy, które mi _smakują_,
>> także tych z akrylamidem (wszelkie przypieczone i przysmażone
>> skórki/powierzchnie, nawet chleba czy ciast). Ale taki stek nie
>> sprawiłby mi radości smakowej.
>
> Ani także dźwiękowej - ten chrzęst węgla w zębach jest nie do zniesienia.
Mi nic nie chrzęści... Może u Ciebie to nie węgiel chrzęści tylko proteza?
;-)
|