Data: 2004-01-13 23:24:40
Temat: Re: Jak zrobic angielski sos zurawinowy?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 13 Jan 2004 23:31:32 +0100, "Agata Solon"
<a...@w...pl> wrote:
>
>U?ytkownik "Zofia Gebert" <b...@g...pl> napisa? w wiadomo?ci
>news:bu1pkn$10f$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>> Moja mama dodaje jeszcze kwasnych jablek troche. Jej zurawina jest
>> re-we-la-cyj-na ;)
>
>
>A ja gruszki lukasowki. Pod koniec duszenia, maja byc w jedrnych
>kawaleczkach.
>
>Agata Solon, naturalna
>
ale to juz wtedy nie bedzie po angielsku ;) ja gruszki tez
dodaje, ale do dobrze wysmazonych borowek/zurawin
trys
K.T. - starannie opakowana
|